Spark 65+ ~ blijf in beweging en behoud je kracht

 

 

 

 

Vanuit huis of in de buitenlucht (Griftpark)

Persoonlijke aandacht

Voor ieder niveau

De 65+ trainingen bij Spark Sport zijn gericht op kracht, balans, coördinatie en mobiliteit. Als je ouder wordt, word je minder soepel en minder sterk. Regelmatig bewegen én trainen heeft een zeer gunstig effect op dagelijkse activiteiten; denk aan wandelen, fietsen, in en rond het huis en tuin en activiteiten met gezin/familie en vrienden. Het vergoot de gezondheid en vitaliteit! En het heeft een positief effect op de bloeddruk, stemming, botdichtheid, coördinatie en spiermassa. Veel redenen dus om aan krachttraining te gaan doen als je 65 jaar of ouder bent.

Met het speciale 65+ programma van Spark Sport train je onder begeleiding van een ervaren coach. Met persoonlijke aandacht ga jij op je eigen niveau aan de slag.

Voor wie: Iedereen vanaf 65 jaar.
Dag & tijd:
Griftpark (Utrecht): maandagochtend van 10.00 tot 10.45 uur
Online (via Zoom): maandag- & donderdagochtend van 09.30 – 10.15 uur

Kosten: Dit is afhankelijk van het abonnement, bekijk hier de tarieven.

Let op: Vergeet niet je sportkleding en sportschoenen aan te doen en een flesje water mee te nemen!

Meedoen? Bel of stuur een sms / WhatsApp naar Spark Sport: 06-18919031 of stuur een email naar info@sparksport.nl

Wat onze leden zeggen:

In train 2x per week en voel dat mijn spierkracht duidelijk is toegenomen en mijn evenwicht is verbeterd. Het is een goede stimulans om met veel enthousiasme verder te gaan en stap voor stap die coördinatie, balans en spierkracht nog verder te verbeteren.
Marlot

Door 2x per week meet te doen met de Spark Sport trainingen voor de 65+ heb ik afgelopen zomer tijdens een 11-daagse wandelvakantie geen last gehad van pijnlijke knieën wat vroeger wel het geval was! Ook het herstel van mijn spieren aan het eind van de dag verliep goed. De trainingen hebben dus een duidelijk effect gehad op het plezierige verloop van mijn wandelingen en vakantie!

Milja (77)

In diverse sportscholen liep ik tegen beperkingen aan. Ik heb een kunstknie en mijn linkerarm en schouder zijn gevoelig, waardoor
ik moet oppassen met wat ik doe. Ik ben zo blij dat ik in de buitenlucht kan bewegen. Ik bouw kracht op, merk een groot verschil op mijn
balans en stabiliteit. En ik durf weer te fietsen. Dat geeft me weer een enorm gevoel van vrijheid.

Yasmin

× Stuur ons een WhatsApp