Agenda Spark Sport

Let’s Spark en Spark Sport organiseren regelmatig inspirerende workshops op het gebied van een gezonde en vitale leefstijl. Het zijn thema’s die onder voeding, bewegen, ontspanning en slaap vallen. 

De workshops zijn inspirerend, informatief maar ook leuk en praktisch. In een korte tijd doe je veel kennis op en ga je ook zelf aan de slag.  

 

Jaarprogramma Spark Plus
Een (jaar)programma waar het allemaal draait om jouw positieve gezondheid, want gezondheid is meer dan structureel en effectief bewegen. Het gaat ook om energie en voldoening, je wilt lekker in je vel zitten.
Met Spark Plus gaan wij jou ondersteunen op een reis naar jouw positieve gezondheid! Om je leven zo optimaal mogelijk in te richten. JIJ als uniek individu. Want elke behoefte is voor iedereen anders.

December 2020/ januari 2021: Jouw persoonlijke reis naar positieve gezondheid | workshop 9 december 2020: 20.00 – 21.30 uur
Februari / maart 2021: Lichaamsbewustzijn, bewegen & trainen | workshop dinsdag 9 februari 2021: 20.00 – 21.30 uur (ovb)
April/ mei 2021: Stress, slaap, ontspanning en ademhaling | workshop donderdag 15 april 2021: 20.00 – 21.30 uur (ovb)
Juni / juli /augustus 2021: Voeding & metabolisme | workshop woensdag 16 juni  2021: 20.00 – 21.30 uur (ovb)
September/ oktober: Zelfzorg | workshop dinsdag 21 september 2021: 20.00 -21.30 uur (ovb)

Meer info >>

UITGESTELD IVM CORONA MAATREGELEN
Workshop Koudetraining | Wim Hof Methode (inclusief ijsbad) door Henk van den Bergh & Maarten de Jong

Koudetraining is goed voor je doorbloeding, goed voor je huid, goed voor je stemming en goed voor bruin vet. Maar wat gebeurt er allemaal in je lijf als je een koude douche neemt (of een ijsbad neemt)?

Wil jij weten of koudetraining voor jou geschikt is? En wil je weten welke impact kou heeft op je brein, op stress en op je energie? In deze workshop nemen Henk van den Bergh en Maarten de Jong je mee in de wereld van koudetraining en ademhaling. Met als toetje een dip in een koeltank!

Henk is in aanraking gekomen met kou door zijn ziekte reuma. Kou heeft zijn leven veranderd. Geen pillen meer, maar koudetraining. Hij is zo enthousiast dat hij trainer wordt van de ‘Wim Hof Methode’ (beter bekend als ‘The Iceman’) en een koeltank bouwt in zijn smederij.

Wil jij ook eens (echte) kou ervaren? Kom naar deze workshop!

Tijd: 11.00 – 14.00 uur. Inloop vanaf 10.45 uur.
Locatie: Blaricum (ivm ijsbad)
Kosten: 75 euro. 60 euro voor Spark Sport leden.
Inschrijven: Ben je Spark Sport lid? Schrijf je in via deze link. Externe deelnemer? Reserveer hier aan of stuur een mail naar caroline@sparksport.nl.

× Stuur ons een WhatsApp