Agenda Spark Sport

Let’s Spark en Spark Sport organiseren regelmatig inspirerende workshops op het gebied van een gezonde en vitale leefstijl. Het zijn thema’s die onder voeding, bewegen, ontspanning en slaap vallen. 

De workshops zijn inspirerend, informatief maar ook leuk en praktisch. In een korte tijd doe je veel kennis op en ga je ook zelf aan de slag.  

 

ZONDAG 1 NOVEMBER
Workshop Koudetraining | Wim Hof Methode (inclusief ijsbad) door Henk van den Bergh & Maarten de Jong

Koudetraining is goed voor je doorbloeding, goed voor je huid, goed voor je stemming en goed voor bruin vet. Maar wat gebeurt er allemaal in je lijf als je een koude douche neemt (of een ijsbad neemt)?

Wil jij weten of koudetraining voor jou geschikt is? En wil je weten welke impact kou heeft op je brein, op stress en op je energie? In deze workshop nemen Henk van den Bergh en Maarten de Jong je mee in de wereld van koudetraining en ademhaling. Met als toetje een dip in een koeltank!

Henk is in aanraking gekomen met kou door zijn ziekte reuma. Kou heeft zijn leven veranderd. Geen pillen meer, maar koudetraining. Hij is zo enthousiast dat hij trainer wordt van de ‘Wim Hof Methode’ (beter bekend als ‘The Iceman’) en een koeltank bouwt in zijn smederij.

Wil jij ook eens (echte) kou ervaren? Kom naar deze workshop!

Tijd: 11.00 – 14.00 uur. Inloop vanaf 10.45 uur.
Locatie: Blaricum (ivm ijsbad)
Kosten: 75 euro. 60 euro voor Spark Sport leden.
Inschrijven: Ben je Spark Sport lid? Schrijf je in via deze link. Externe deelnemer? Meldt je hier aan of stuur een mail naar caroline@sparksport.nl.

Deze workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers.

× Stuur ons een WhatsApp