Agenda Spark Sport

Let’s Spark en Spark Sport organiseren regelmatig inspirerende workshops op het gebied van een gezonde en vitale leefstijl. Het zijn thema’s die onder voeding, bewegen, ontspanning en slaap vallen. 

De workshops zijn inspirerend, informatief maar ook leuk en praktisch. In een korte tijd doe je veel kennis op en ga je ook zelf aan de slag.  

 

1- 31 oktober: Oktober Vroege Vogel maand
Sta in oktober eerder op om te sporten!

Heb jij het gevoel dat je overdag uren te kort komt? Zit je (te) veel achter de computer nu met thuiswerken? Wil je meer energie en focus gedurende de dag? Doe dan mee met onze vroege vogel challenge. In oktober geven wij elke doordeweekse ochtend vroeg (maandag t/m donderdag  7.00 uur en vrijdag 7.30 uur) een training via livestream. In 30 minuten doe je een complete workout met focus op kracht en conditie persoonlijk begeleid door een Spark Sport coach. Voor de motivatie, maar natuurlijk ook om je te coachen in de goede houding, je ademhaling en om je uit te dagen.

De coach geeft fysiek de training vanuit zijn eigen locatie en jij volgt de training realtime via Zoom in je eigen omgeving thuis. In  een klein groepje train je bewust en effectief. Wij dagen je uit om 2x maar als het lukt 3x in de ochtend met ons mee te trainen. Ga samen ons en onze community deze uitdaging aan zodat je je energieker en fitter voelt!

Kosten: 2x per week: 55 euro | 3x per week: 65 euro
Schrijf je in en start op 1 oktober >>

ZONDAG 1 NOVEMBER
Workshop Koudetraining | Wim Hof Methode (inclusief ijsbad) door Henk van den Bergh & Maarten de Jong

Koudetraining is goed voor je doorbloeding, goed voor je huid, goed voor je stemming en goed voor bruin vet. Maar wat gebeurt er allemaal in je lijf als je een koude douche neemt (of een ijsbad neemt)?

Wil jij weten of koudetraining voor jou geschikt is? En wil je weten welke impact kou heeft op je brein, op stress en op je energie? In deze workshop nemen Henk van den Bergh en Maarten de Jong je mee in de wereld van koudetraining en ademhaling. Met als toetje een dip in een koeltank!

Henk is in aanraking gekomen met kou door zijn ziekte reuma. Kou heeft zijn leven veranderd. Geen pillen meer, maar koudetraining. Hij is zo enthousiast dat hij trainer wordt van de ‘Wim Hof Methode’ (beter bekend als ‘The Iceman’) en een koeltank bouwt in zijn smederij.

Wil jij ook eens (echte) kou ervaren? Kom naar deze workshop!

Tijd: 11.00 – 14.00 uur. Inloop vanaf 10.45 uur.
Locatie: Blaricum (ivm ijsbad)
Kosten: 75 euro. 60 euro voor Spark Sport leden.
Inschrijven: Ben je Spark Sport lid? Schrijf je in via deze link. Externe deelnemer? Reserveer hier aan of stuur een mail naar caroline@sparksport.nl.

× Stuur ons een WhatsApp