De herfst heeft echt zijn intrede gedaan. Afgelopen weken regent het structureel, elke woensdagavond. De avond dat ik – Caroline – training geef. Ik geniet enorm van buiten zijn en een beetje regen maakt mij echt niet uit, maar nu week na week merk ik dat ik toch  vaker naar die buienradar kijk….Wat is de kans, hoeveel neerslag wordt er verwacht? Kortom het houdt me bezig 😉

Met veel plezier bereid ik mijn training voor. Interval, dus met pieken die hartslag omhoog, het lichaam prikkelen. Dan maar wat minder oefeningen op de mat, meer focus op de benen. Ik trek m’n regenjas aan (regenbroek moet ik nog aanschaffen ;-)) en fiets door de regen richting het park.
En hoe fijn dat er dan ook Spark leden zijn die komen, niet last minute zich afmelden. Ze laten zich niet tegenhouden door een beetje regen. Een extra laagje, regenjas aan en hup gaan! Even 45 minuten focus op eigen lijf. Als ik daarna thuiskom, voel ik me als coach ook echt voldaan. Leden zijn blij dat ze (toch) geweest zijn, hebben echt hard gewerkt en fietsen tevreden terug naar huis voor een warme douche en kop thee. Ik fiets ook weer terug, blij met de aandacht die ik ze kan geven tijdens de training, focus op houding, ademhaling en vooral motiveren. Net dat extra zetje. Om anders thuis op de bank te blijven is wel heel erg verleidelijk. Ik ben dankbaar en blij dat jullie er zijn.

Tot in het (regenachtige) park!

× Stuur ons een WhatsApp