Spark Coaches

Maak kennis met de coaches!

Met mijn achtergrond als sport- én vitaliteitscoach wil ik mensen stimuleren te bewegen, méér te bewegen. En dan vooral buiten. De buitenlucht maakt je blij. Door de beweging en frisse lucht hoop ik dat leden meer energie krijgen. Hun leven meer in balans is. Ik focus erg op de persoonlijke aandacht als je beweegt. Door te focussen op jouw lijf, de juiste houding en de juiste uitvoering van de bewegingen, bereik je een optimaal resultaat!

Mickey

coach

Ik ben opgegroeid in Zuid-Afrika en heb daar mijn bachelor Sport en Exercise Science afgerond. Ik ben fitness trainer geweest op een cruise-schip, manager van een fitnessclub maar heb ook gewerkt bij Adidas en Nike. Kortom sport is een rode draad in mijn leven. Ik geniet er zelf enorm van maar vind het een enorme uitdaging om jullie bewust en effectief te laten trainen. Waarbij ik je zeker uitdaag om net die stappen verder te gaan.

Hopelijk tot snel in het park!

Meza

coach

Hoi Sparkers! Mijn naam is Rafael, 28 jaar en wat sport betreft focus ik mij vooral op de 400 meter sprint. Ben werkzaam als personal trainer en verder geef ik bootcamps en looptrainingen. Mijn doel is om iedereen op zijn of haar eigen niveau uit te dagen bij een training. Als je na een training van mij thuiskomt dan hoop ik dat je met een voldaan gevoel terugkijkt op een leuke training.

Hopelijk tot snel 🙂

Rafael Bouts

coach

Sport- en bewegen is op vele vlakken -privé, werk, studie- een rode draad voor mij. Na een dag werken is bewegen en sporten in de buitenlucht een manier om energie te krijgen en even ‘uit je hoofd’ te gaan. naast mijn werkzaamheden als coach en docent sport en bewegen ben ik zelf wekelijks te vinden op het volleybalveld en loop geregeld hard. De combinatie tussen inspanning, ontspanning en lichaam en geest is essentieel. Als coach vind ik het belangrijk dat iedereen plezier ervaart en op zijn of haar manier deelneemt aan sportactiviteiten. Enthousiasme en samen sporten geeft veel energie!

Irene Degen

coach

Lichaam, brein, hart en ziel hebben allemaal mijn interesse. Hoe optimaliseer ik alle facetten in mijn leven en word ik de beste versie van mijzelf. Hoe accepteer ik dat wat is en hoe verander ik wat wel kan bewegen. Als verloskundige leerde ik van alles over het metabolisme van het lichaam, het aanpassingsvermogen van het brein en hoe vrouwen en hun partners te coachen naar verandering. Als yogadocente leerde ik verder over lichaamshouding, ademhaling en meditatie. Ik leer al een leven lang en zal dit altijd blijven doen. Ik hoop jullie tegen te komen tijdens de mobility training voor het rekken en strekken van lichaam en geest en tijdens het Spark Plus jaarprogramma.

Gonny

coach

Al jaren is sport mijn grootste hobby. Mijn favoriete sport is atletiek maar ook een potje basketballen vind ik erg leuk om te doen. Ik ben werkzaam geweest als atletiek- en bootcamp trainer. Bij Spark Sport ben ik een vliegende keep, val ik regelmatig in en geef ik de dinsdagavond training. Daarnaast heb in aanloop naar de Singelloop de junior hardlooptraing gegeven. Ik hoop dat jullie mijn trainingen ervaren als motiverend, leuk én een beetje pittig.

Janine Verhaar

coach

Aj jaren ben ik zelf een trouwe Sparker. Naast mijn communicatiewerk ben ik ook actief als coach.
Spark Sport is voor mij een bijzonder concept met een duidelijke visie. Het bewust en effectief trainen, variatie in intensiteit en de persoonlijke aandacht maken het voor mij als coach uitdagend om de trainingen te geven. Ik hoop dat leden na een training voldaan en vol energie naar huis gaan. En een beetje spierpijn de dag erna mag best!

Caroline Mönking

coach

Tainen met eigen lichaamsgewicht is iets waar ik groot fan van ben. Dit komt terug in alle sporten die ik graag beoefen. Vroeger altijd gedanst en nu veel bezig met Calisthenics en Wakeboarden. Allemaal in het verlengde van elkaar. Dit alles zie ik meer als spelen en plezier hebben dan echt sporten dus de fitheid en sterkere spieren krijg je dan gewoon cadeau! 
Als echte ‘bodyweight ninja’ ben je heel erg gefocust op de bewegingen en houding van je spieren en lichaam voor een perfecte en efficiente vorm. Ik kijk er naar uit om de Sparkers hier in mee te nemen.
Bastiaan van Wijk

coach

× Stuur ons een WhatsApp