Ik blijf me maar steeds afvragen hoe ik nou echt mijn optimale balans kan vinden naarmate ik ouder word. Toen ik 20 jaar was dacht ik absoluut niet na over hoe je je wilt voelen of wat je lijf allemaal doet en niet doet, want “het deed het gewoon”. Naarmate je ouder wordt, vind ik dat het er allemaal niet makkelijker op wordt.
Je leeft en wordt geleefd, ja ik ben 40+ en ben twee zwangerschappen verder. En houd zoals veel vrouwen heel veel ballen in de lucht. En neem ik mezelf regelmatig voor om meer bij mezelf te blijven. Toen kwam ik wel bij de vraag: hoe doe ik dat dan? Wat doet mijn lijf? Wat kan mijn lijf? Wat wil mijn lijf?

Dus ik ben me gaan verdiepen in hormonen (hormoonfactor). Ik ben begonnen met lezen, heb boeken verslonden en ben gaan luisteren en heb me laten informeren en inspireren. Dit onderwerp heeft me gepakt. Ongelofelijk wat voor een invloed hormonen hebben op ons welzijn en geluk. En ook hoe hormonen in balans weer gerelateerd zijn aan voeding en leefstijl. Ik dacht direct, hier moeten we wat mee gaan doen binnen Spark Sport. Bij deze ben ik dan ook heel trots dat we de “Clinic Hormoonfactor; in 8 weken je hormonen de baas!” door Vanessa ten Hoor als hormoonfactor trainer aanbieden.

Doe je mee?
https://sparksport.nl/clinics/clinic-hormoonfactor/

Met fitte groet, Mickey

× Stuur ons een WhatsApp