Annemarie begon na de zomer met trainen bij Spark Sport. Ik wilde gewoon weer gaan sporten, sterker worden. Maar ik wist niet zo goed hoe ik dat moest aanpakken. Ik wilde niet naar een sportschool, maar naar buiten én met de juiste begeleiding. Na een gesprek met een van de coaches ben ik ingestroomd bij de Vitaliteit. “Ik merkte dat ik weinig kracht, stabiliteit, coördinatie en balans had. Wat is de juiste houding en wat doe je met je ademhaling?

Onder de persoonlijke aandacht van de Spark coaches ben ik 2x in de week gestart met trainen. Lekker buiten in het park, alleen dat al geeft mij energie. Je traint individueel maar door de groep word je wel gestimuleerd en doe je echt net wat harder je best. Doordat de coach precies weet waar jij staat kan er gedifferentieerd worden in de training. Ik voel me gezien en merk echt verschil.

Inmiddels doe ik naast de Vitaliteit nu ook af en toe een Core training. Heel fijn om te merken dat je progressie maakt. Mijn doel is volgend jaar te starten met trimhockey bij Hockeyclub UNO. Dus naast kracht & coördinatie, ga ik ook mijn conditie opbouwen. Een mooi doel om naar toe te werken. Ik heb nu al meer energie, merk dat ik kracht opbouw en daarmee heb ik ook meer zelfvertrouwen gekregen. Het is bijzonder om te merken dat je naast je fysieke kracht dus ook mentaal krachtiger gaat staan. Deze manier van coachen, het bewust en effectief trainen maken Spark Sport voor mij de ideale sportaanbieder.

 

× Stuur ons een WhatsApp