Spark betekent echt persoonlijke aandacht. Er wordt gelet op je houding en blessures. En je traint buiten, in kleine groepen. Het is heerlijk om buiten te sporten. En regen of kou, het moment dat je naar buiten stapt is even lastig maar het geeft echt super veel energie!

Pien (41)

De Interval is een goede mix van kracht en cardio. Na een aantal weken merk je echt verschil. De Tabata training zijn super effectief. In een half uur ben je super intensief bezig. Voor mij maakt Spark het verschil met de persoonlijke aandacht.

Caroline (40)

Wat zo ontzettend fijn is bij Spark dat is dat de trainingen zo zijn ingericht dat je op je eigen niveau mee kunt doen. Doordat de groepen niet te groot zijn hebben de trainers oog voor je, dus je voelt je serieus genomen. Verder is het heel gezellig, even een theetje na het sporten en bijkletsen. Als je twijfelt om in het park te gaan sporten dan wil ik je zeker aanraden eens met ons mee te doen.

Dorien (63)

Het fijnste aan de trainingen vind ik dat je niet opgejaagd wordt, maar wel op een gezonde manier gemotiveerd. Je houding wordt -indien nodig- door de coach gecorrigeerd en de trainingen zijn afwisselend. Er is altijd een goede warming-up waardoor mijn lichaam (en gedachten) de focus-stand ingaan. De deelnemers van Spark zijn heel verschillend. Je ontmoet altijd weer nieuwe mensen die op verschillende fysieke niveaus zitten. Bovendien brengt iedere trainer weer iets van zichzelf mee: De een humor, de ander weer doorzettingsvermogen, de volgende enthousiasme. Dat vind ik zo fijn aan de trainingen bij Spark.

Mijke (38)

Bij Spark wordt er goed op je houding gelet en hoe je de oefeningen uitvoert. Ik sport zelf nu al 3 jaar bij Spark en elke keer zijn er toch weer verbeterpunten. Door de afwisseling van spiertraining en conditie is er een leuke diversiteit in oefeningen waardoor het nooit een sleur wordt. Ook het aanbod van de Tabata is super fijn, in een half uur heb je écht een uitdagend sportmoment!

Prettig vind ik dat de groepen wat kleiner zijn. Persoonlijke aandacht van de coach en mensen die je, na een tijd, ook zo'n beetje kent. Naast de oefeningen waarbij iedereen gefocust is, is ook genoeg ruimte voor relativering en plezier. Het is een goede mix van flexibiliteit en vrijheid maar ook zo persoonlijk dat je gemist wordt als je eens een paar weken niet komt - dat helpt om het dan weer op te pakken 😊

Judith (44)

× WhatsApp ons