Ik vond de trainingen meteen fantastisch. De oefeningen zijn te doen, maar tegelijkertijd ook uitdagend. Maar niet zó uitdagend dat het gaat tegenstaan. Een perfecte balans dus en ik ben langzaam aan ben ik gewoon van bewegen gaan houden! Lees ook mijn uitgebreide blog >> 

Neeltje | Live online

Spark betekent echt persoonlijke aandacht. Er wordt gelet op je houding en blessures. En je traint buiten, in kleine groepen. Het is heerlijk om buiten te sporten. En regen of kou, het moment dat je naar buiten stapt is even lastig maar het geeft echt super veel energie!

Pien | Vroege Vogel Tabata & Core

Bij Spark wordt er goed op je houding gelet en hoe je de oefeningen uitvoert. Ik sport zelf nu al 3 jaar bij Spark en elke keer zijn er toch weer verbeterpunten. Door de afwisseling van spiertraining en conditie is er een leuke diversiteit in oefeningen waardoor het nooit een sleur wordt. Ook het aanbod van de Tabata is super fijn, in een half uur heb je écht een uitdagend sportmoment!

Prettig vind ik dat de groepen wat kleiner zijn. Persoonlijke aandacht van de coach en mensen die je, na een tijd, ook zo'n beetje kent. Naast de oefeningen waarbij iedereen gefocust is, is ook genoeg ruimte voor relativering en plezier. Het is een goede mix van flexibiliteit en vrijheid maar ook zo persoonlijk dat je gemist wordt als je eens een paar weken niet komt - dat helpt om het dan weer op te pakken 😊

Judith | Tabata & Core

Deze manier van coachen, het bewust en effectief trainen maken Spark Sport voor mij de ideale sportaanbieder.

Annemarie | Core

Ik werd benaderd of ik mee wilde doen aan de Spark Sport Vroege Vogel challenge. Eén maand lang 2 tot 3x per week een online training om 7.00 uur. Mijn eerste reactie was…”nee joh, veel te vroeg. Maar al snel dacht ik, eigenlijk best handig zo vroeg.”
 
In oktober ben ik gestart met 3x in de week een vroege vogel training. Maandag-, woensdag- en vrijdagochtend stond ik om 6.58 uur klaar in mijn sportkleren, klaar voor de persoonlijk begeleide trainingen. En dit heeft goed uitgepakt. Het tijdstip maakt dat je het goed voorafgaand aan je werk kan doen. Ik vind het heerlijk om zo de dag te beginnen, zeker nu ik de hele week thuis werk en mijn kinderen op dat tijdstip nog in bed liggen. De duur van een half uur is ook precies goed, want het is behoorlijk intensief. Je werkt zowel aan je kracht als je conditie.
Fleur | Vroege Vogel Tabata

Wat zo ontzettend fijn is bij Spark dat is dat de trainingen zo zijn ingericht dat je op je eigen niveau mee kunt doen. Doordat de groepen niet te groot zijn hebben de trainers oog voor je, dus je voelt je serieus genomen. Verder is het heel gezellig, even een theetje na het sporten en bijkletsen. Als je twijfelt om in het park te gaan sporten dan wil ik je zeker aanraden eens met ons mee te doen.

Dorien | Vitaliteit

3x per week volg ik de vroege tabata trainingen via livestream. Het opstaan is even lastig, maar het geeft mij veel energie, voel me fitter en ik bouw kracht op. Het is kort, krachtig en effectief. 

Meta | Vroege Vogel Tabata

Ik ben begin 70 en woon in Frankrijk en doe mee sinds de trainingen online, via Zoom worden gegeven. Hier in Frankrijk is geen aanbod om aan mijn spierkracht te werken. Ik heb al jaren polyneuropathie. Hierdoor werken zenuwen op meerdere plaatsen in mijn lichaam niet goed. En is het heel belangrijk om te blijven bewegen en spierkracht te behouden. Ik vond het wel spannend om ermee te beginnen. Kan ik het wel? Wordt er wel goed op mij gelet en ga ik niet over grenzen heen?
 
De oefeningen worden op een prettige manier live door de coach gegeven. Die corrigeert en doordat we de oefening 2 of 3x herhalen heeft het meer effect. De trainingsduur van 45 minuten is erg prettig en doordat de trainingen 2x per week worden gegeven houd ik dat ritme goed vol.

Daarbij komt ook de ademhalingstechniek aanbod. Iets wat ikzelf heel prettig vind, want ik realiseerde me dat ik vaak verkeerd ademde of mijn adem vasthield.

 
Nu na 2,5 maand 2x in de week trainen is mijn spierkracht duidelijk toegenomen en mijn evenwicht verbeterd. Zelfs het afrollen van mijn linkervoet is zo veel beter! Het is een goede stimulans om nu met veel enthousiasme verder te gaan en stap voor stap die coördinatie, balans en spierkracht nog verder te verbeteren.
Marlot | 60+

Sinds ik train bij Spark Sport ervaar ik meer kracht, balans en controle. Ik merk dat met name als ik hardloop in het bos. In het voorjaar wil ik weer meer gaan wielrennen. Dan hoop ik eindelijk als eerste op de Ruiterberg boven te komen :). De groep is leuk gemixt, mannen en vrouwen. Iedereen heeft zijn eigen aandachtspunten waar de coach goed mee omgaat.

Han | 60+

“Doordat ik nu vanuit huis werk, kan ik mijn commuting tijd veel gezonder inrichten door mee te doen met de vroege vogels. Daarna een vers sapje en ik ben klaar voor de week! Tijd die ik normaal kwijt was geweest aan zitten…

Olga | vroege vogel tabata

× Stuur ons een WhatsApp