Let’s Spark begeleid je naar jouw persoonlijke, gezonde, vitale leefstijl.  We leren je eerst bewust te worden van je gewoontes. Je krijgt inzicht in patronen op het gebied van voeding, bewegen, slapen en ontspanning. En als je dat inzicht hebt, ga je daar stap voor stap veranderingen in aanbrengen.

Zo werkt Let’s Spark voor jou
Met Let’s Spark werk je aan je gehele welzijn. Voeding, bewegen, slapen en ontspanning zijn daarbij de onderwerpen. Alle pijlers zijn integraal met elkaar verbonden. Slaap je slecht, heb je stress dan heeft dat invloed op je voeding. Heb je weinig energie? Grote kans dat je niet wilt sporten. Maar door juíst wel te gaan doorbreek je de vicieuze cirkel.

Samen kijken we naar jouw patronen. Word je bewust van hoe, wat en wanneer je eet, hoe is je energie, stress, ademhaling en zelfs hartslag? Wanneer kan je sporten? En welk moment plan je in om te ontspannen? Als je deze dingen inzichtelijk hebt, kan je aan de knoppen gaan draaien. We maken een haalbare planning. Op een manier die bij jou past. Stap voor stap. Wij dagen je uit, stimuleren om vol te houden en die patronen nu echt te doorbreken. Geen quick fix maar duurzame stappen.

Patronen

De redenen waarom je je leefstijl wilt aanpassen zijn heel persoonlijk. Vooral ook omdat het over meerdere pijlers – voeding, beweging, ontspanning en slaap – gaat. Dus jij eet misschien wel heel gezond maar kan op bewegingsgebied nog winst behalen. Je eet gezond, sport veel maar ontspannen vind je lastig en ook je slaap is niet optimaal. Of je leest van alles over gezondheid maar weet niet meer waar je moet starten, waardoor je dus niets meer doet. Je valt snel terug in oude gewoontes en je hebt geen systeem om structureel die aanpassingen in je patroon aan te brengen zodat het geïntegreerd wordt in je levenswijze.

Word je bewust
Hoe vaak ben je je bewust van wat je doet? Je leeft vaak op de ‘automatische piloot’, zonder je bewust te zijn van wat je doet en waarom je de keuzes maakt. Ons gedrag is een aaneenschakeling van patronen. Om je gedrag te kunnen veranderen moet je je eerst bewust worden. Samen met de Let’s Spark coach kijk je kritisch naar je doen en laten. Hoe ziet je ritme eruit, wat eet je allemaal op een dag en welke keuzes maak je en waarom?

Als je je bewust bent, kan je pas de volgende stap zetten.

Doorbreek je patronen
Je hebt nu inzicht in je patronen. Je herkent en erkent die patronen die in jou zitten. Het zijn niet de omstandigheden of iets waar je iemand anders de schuld van kan geven.
De volgende stap is om de verantwoordelijkheid te nemen. Je doet het zelf en je kan dus alleen zelf die patronen veranderen.

Stap voor stap
In kleine stapjes kan je deze patronen doorbreken. Realistisch en focus op jouw doelstellingen. De Let’s Spark coach helpt je daarbij. Stel kleine, realistische, haalbare en meetbare doelen. Maak ze niet te groot want de kans dat je het niet volhoudt of je snel in je oude patroon terugvalt is dan heel groot.

 

Blijvend resultaat behaal je alleen door een leefstijl te hanteren die bij jou past waardoor het onderdeel wordt van wie je bent en hoe je leeft.

 

Werkwijze
De werkwijze van Let’s Spark coaching is zo ingericht dat we een slimme, effectieve aanpak hebben ontwikkeld.
We maken je snel bewust waardoor je de juiste stappen kan zetten om de patronen te doorbreken en die leefstijl te krijgen die bij jou past!

Ook benieuwd?
Neem een kijkje op www.letsspark.nl contact op met Let’s Spark via 06 – 18919031 of stuur een email naar info@letsspark.nl

× Stuur ons een WhatsApp