Spark Coaches

Maak kennis met de coaches!

Met mijn achtergrond als sport- én vitaliteitscoach wil ik mensen stimuleren te bewegen, méér te bewegen. En dan vooral buiten. De buitenlucht maakt je blij. Door de beweging en frisse lucht hoop ik dat leden meer energie krijgen. Hun leven meer in balans is. Ik focus erg op de persoonlijke aandacht als je beweegt. Door te focussen op jouw lijf, de juiste houding en de juiste uitvoering van de bewegingen, bereik je een optimaal resultaat!

Mickey

coach

Sport- en bewegen is op vele vlakken -privé, werk, studie- een rode draad voor mij. Na een dag werken is bewegen en sporten in de buitenlucht een manier om energie te krijgen en even ‘uit je hoofd’ te gaan. Naast mijn werkzaamheden als bewegingsdeskundige ben ik zelf wekelijks te vinden op het volleybalveld en loop geregeld hard. De combinatie tussen inspanning, ontspanning en lichaam en geest is essentieel. Als coach vind ik het belangrijk dat iedereen plezier ervaart en op zijn of haar manier deelneemt aan sportactiviteiten. Enthousiasme en samen sporten geeft veel energie!

Irene Degen

coach

Sporten is voor mij ontzettend belangrijk: een dag niet gesport is een dag niet geleefd! Sporten doe ik omdat het mij fit houdt: zowel lichamelijk, maar ook voor veel positiviteit in de mind. Het belang van en het plezier in sporten draag ik graag over aan mijn deelnemers in de sportles.

Sinds meer dan 10 jaar geef ik voor diverse doelgroepen sportlessen met veel enthousiasme en plezier. Focus op houding, het juist uitvoeren van de oefeningen en het hebben van plezier in de work out komt in iedere les van mij terug, onafhankelijk of dit nu spinning, bootcamp, aerobics, bodyshape, powerpump of de small group fitness les bij Spark is! Op invalbasis voor Spark geef ik vooral op zaterdagochtend les in het Griftpark, dus wellicht tot binnenkort in dit mooie park voor een lekkere pittige training bij mij!

Roos Verboog

coach

Sporten is een belangrijk onderdeel in mijn leven en heeft voor mij verschillende doeleinden. Soms helpt het mij om na een lange werkdag mijn hoofd leeg te maken, een andere keer gebruik ik het om mentaal scherp te zijn voor een belangrijke dag en af en toe werk ik toe naar een recreatieve sportprestatie. Ik doe vooral aan wielrennen, hardlopen en yoga. De combinatie tussen lichaam en geest vind ik interessant en probeer ik ook in mijn trainingen te gebruiken. Als coach vind ik het leuk om mensen te stimuleren en te motiveren om net even een stapje extra te zetten. Omdat we allemaal meer kunnen dan we denken en het vaak ook meer tevredenheid en energie oplevert.

Mark Linde

coach

Hoi Sparkers! Mijn naam is Rafael, 28 jaar en wat sport betreft focus ik mij vooral op de 400 meter sprint. Ben werkzaam als personal trainer en verder geef ik bootcamps en looptrainingen. Mijn doel is om iedereen op zijn of haar eigen niveau uit te dagen bij een training. Als je na een training van mij thuiskomt dan hoop ik dat je met een voldaan gevoel terugkijkt op een leuke training.

Hopelijk tot snel :)

Rafael Bouts

coach

Ook ik ben al jaren trouwe Sparker. Naast mijn communicatiewerk ben ik nu ook actief als coach.
Spark Sport is voor mij een bijzonder concept. Het buiten sporten, variatie in trainingen en de persoonlijke aandacht maken het voor mij als coach uitdagend om de trainingen te geven. Ik hoop dat deelnemers na een training voldaan en vol energie naar huis gaan. En een beetje spierpijn de dag erna mag best!

Caroline Mönking

coach

Naast jaren als deelnemer met heel veel plezier te hebben gesport bij Spark ben ik inmiddels ook al geruime tijd actief als coach. De gevarieerde trainingen, betrokken deelnemers en coaches, een persoonlijke aanpak en de buitenlucht maken Spark voor mij helemaal perfect. Mijn doel is om mijn enthousiasme over te brengen op de deelnemers en hen zo te stimuleren om het beste uit jezelf en uit de training te halen. Ik weet uit ervaring dat een goede training na een lange dag veel energie en een fit-boost geeft. Ik daag hierbij iedereen uit om met mij te komen sporten – ook als je even wat minder zin hebt – en samen te werken aan jouw gezondheid! Mireille Bombeld

coach

× WhatsApp ons