Hoi, ik ben Caroline Mönking. Vele van jullie kennen mij al als trouwe Sparker.
Sinds kort ondersteun ik Mickey bij de marketingcommunicatie van Spark Sport. Recent hebben we het programma voor het najaar en begin van 2019 uitgedacht en is er kritisch naar de inhoud van de trainingen gekeken. Het bewust en met persoonlijke aandacht buiten sporten staat centraal in alles wat Spark aanbiedt. Hiermee is een mooie eerste start gemaakt om een breder aanbod voor Spark te hebben.

Naast mijn communicatie achtergrond ben ik in augustus gestart met een cursus anatomie, fysiologie & bewegingsleer. Ik ben me aan het oriënteren of ik hier in de praktijk mee aan de slag wil, waarschijnlijk in combinatie met communicatie. Het kan dus zijn dat je naast contact met Mickey ook soms contact met mij hebt bij Spark. Ik vind het in ieder geval heel erg leuk om mee te bouwen en hoop dat we door alle extra activiteiten en aanbod meer leden kunnen werven, iedereen enthousiast blijft Sparken en er dus voldoende afwisseling blijft voor iedereen.

Tot snel in het park!

Groet, Caroline

Caroline2018_klein

× Stuur ons een WhatsApp