Natasja
Vandaag heb ik mijn eerste spark training online gedaan. Dat is mij heel goed bevallen. Het is even wennen, maar de oefeningen zijn bekend en de les was als altijd. Dat zou je dus ook zelf kunnen doen, maar ik ken mezelf en ik doe dat dan dus niet. Voor mij werkt dit. Je maakt gewoon de afspraak dat je gaat sporten. Er staat dus iemand op je te wachten en daardoor doe ik het dus ook en niet straks, of later wel een keer. Want bij mij komt er dan uiteindelijk van uitstel afstel. Het was voor beide kanten even wennen, maar alles ging eigenlijk gewoon goed. Jammer genoeg was ik binnen en niet buiten.. iets wat ik normaal juist zó fijn vind; buiten sporten!

Mickey stond wel op de vaste Spark plek in het park en ik kon de vogeltjes horen fluiten. Als trainingslocatie had ik gekozen voor de logeerkamer, daar ligt vloerbedekking, toch fijner dan een houten vloer. Normaal is dat toch vooral het domein van de kat en die heeft mij bijna de hele training verbaasd aan liggen kijken vanaf het logeerbed en vond het nodig tijdens een buikspieroefening even aan mijn neus te likken…. Het was ondanks dat je niet even een rondje kon hardlopen toch echt een inspannende les en was ik na afloop flink bezweet.
Deze tijd is het voor iedereen aanpassen en ik vond dit een goed alternatief voor de normale training in het park!

Jonneke
Vanmorgen mijn eerste online les gekregen via Zoom. Het ging heel erg goed. Ik was in de tuin en kon Mickey goed zien, volgen en verstaan. Heel fijn om op deze manier juist ook nu te kunnen blijven sporten!

 

× Stuur ons een WhatsApp