Ik werd benaderd of ik mee wilde doen aan de Spark Sport Vroege Vogel challenge. Eén maand lang 2 tot 3x per week een online training om 7.00 uur. Mijn eerste reactie was…”nee joh, veel te vroeg. Maar al snel dacht ik, eigenlijk best handig zo vroeg.”

 

Sinds september werkte ik weer fulltime thuis, kon niet meer naar kantoor. Qua sporten loop ik geregeld hard, speel hockey (maar de competitie is dit jaar ook al 2 keer vroegtijdig stilgelegd) en daarbij konden uiteindelijk de team-trainingen ook niet meer doorgaan. Dus dat hield allemaal een beetje op. Ik kon dus ook wel wat extra beweging gebruiken!

 

Dus…hoppa, ik ben in oktober gestart met 3x in de week een vroege vogel training. Maandag-, woensdag- en vrijdagochtend stond ik om 6.58 uur klaar in mijn sportkleren, klaar voor de persoonlijk begeleide trainingen. En dit heeft goed uitgepakt. Het tijdstip maakt dat je het goed voorafgaand aan je werk kan doen. Ik vind het heerlijk om zo de dag te beginnen, zeker nu ik de hele week thuis werk en mijn kinderen op dat tijdstip nog in bed liggen. De duur van een half uur is ook precies goed, want het is behoorlijk intensief. Je werkt zowel aan je kracht als je conditie. Na de training ga ik altijd meteen even rondje op mijn mountainbike de hond uitlaten, daarna ben ik dus echt lekker wakker. Gedurende dag heb ik meer energie en de spierkracht in mijn buik, benen en armen neemt toe. Ook had ik stijve knieën wat nu weg is. Kortom, echt een aanrader die Vroege vogel trainingen, ik kan het iedereen aanbevelen!


Fleur | Vroege Vogel challenge
× Stuur ons een WhatsApp