Spark Online

Met persoonlijke aandacht thuis werken aan een fit en gezond lichaam

Op vaste tijden volg jij live een online training!

Unieke SPARK methode
Bij Spark sport train je bewust en effectief. Altijd in kleine groepjes. Persoonlijke aandacht, motivatie staat in onze coaching centraal.

  • De training volg je live en online via Zoom vanuit je eigen locatie (huis, tuin, balkon, park).
  • De coach geeft de training live vanuit eigen locatie, alsof je een training op locatie volgt.
  • Je wordt begeleid in de uitvoering van oefeningen, houding en ademhaling. De oefeningen worden waar nodig aangepast.
  • Je wordt tijdens de training gemotiveerd en uitgedaagd.

De trainingen (30 of 45 minuten) zijn een effectieve workout voor je hele lichaam, waarbij we rekening houden met jouw lichamelijke kracht en uitdagingen. Met onze aanpak coachen wij je in een paar weken tijd naar een trainingsritme dat je volhoudt!

Met Spark lukt het!
Je komt in beweging, wordt zowel fysiek als mentaal fitter. Je krijgt meer energie door je met ons te focussen op je kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, coördinatie en balans.

Voordat je van start gaat leren we je kennen in een persoonlijke check-in. We analyseren je fysieke status en je krijgt een training basishoudingen (we houden ons YouTube kanaal up-to-date om je houdingen op je eigen moment kunnen te verbeteren). Je kiest uit het rooster jouw training(en) en schrijft je in. Gemak dient de mens, vlak voor de training sturen we je de link als reminder via whatsapp.

Benieuwd hoe jij vanuit huis kan werken aan een fit en gezond lichaam? Schrijf je in voor een proeftraining door een appje te sturen naar 06 – 18 919031 of mail naar info@sparksport.nl.

 

 

 

 

De online-trainingen zijn makkelijk in te plannen. Laagdrempeliger dan naar een sportschool of een training in een park, het kost je gewoon minder tijd. Daardoor lukt het me nu om 3x in de week trainen, iets wat ik al langer wilde, maar nooit lukte.

Het is laagdrempelig en zeer effectief. In korte tijd heb ik zoveel meer kracht opgebouwd.

De trainingen worden op een prettige manier live door de coach gegeven. Die corrigeert en ziet precies wat en hoe ik het doe. Daarbij komt ook de ademhalingstechniek aanbod. Iets wat ikzelf heel prettig vind, want ik realiseerde me dat ik vaak verkeerd ademde of mijn adem vasthield.

Wat onze leden zeggen:

Ik vind het heel prettig om vanuit thuis te sporten. Je bent geen tijd kwijt én je kan meteen weer door als je klaar bent. De keuze uit diverse tijden wanneer het jou uitkomt is heel fijn! De trainingen zijn voor mij perfect, ik kan elke oefening volhouden maar wordt ook echt uitgedaagd in mijn spierkracht.

Ik voel me mentaal als fysiek zoveel lekkerder!

Ik realiseerde mij dat ik wel voldoende beweeg, maar spierkracht trainen is wel een ander verhaal. Ik merk dat mijn kracht, maar ook balans en coördinatie beter worden. Iets waar ik in het dagelijks leven profijt van heb.

In een paar weken tijd is het me gewoon gelukt om structureel 2 dagen in de week te trainen. De persoonlijke aandacht, motivatie én energie van de coaches maken echt het verschil!

’s ochtends vroeg zelf trainen doe ik écht niet! Doordat je weet dat de coach er voor je is, ga ik ook!

× Stuur ons een WhatsApp