Over Spark Sport

Spark Sport biedt je bewust en verantwoord sporten in de buitenlucht. Wij zorgen ervoor dat je met aandacht en effectief traint. Zodat je fit wordt én blijft! Je bouwt kracht op en we blijven je spieren op de juiste manier stimuleren. Je werkt aan je conditie maar ook aan je flexibiliteit, coördinatie en balans. We zorgen ervoor dat je maximaal resultaat bereikt met de oefeningen. Of je nu “sparkt” voor lichamelijk onderhoud of traint naar een specifiek doel.

Lichamelijke kracht bepaalt voor een groot deel je kwaliteit van leven. Naar mate we ouder worden verliezen we snel spiermassa. Bewegen (wandelen, fietsen) is belangrijk om soepel te blijven, maar lichamelijke kracht is essentieel voor het sterk houden van je botten. Hierdoor voorkom je dat je sneller kwalen krijgt, je met meer plezier je dagelijkse activiteiten kan blijven doen. Kortom investeer in die kracht, je staat letterlijk en figuurlijk sterker in het leven.

Verschillende trainingen
Bij Spark Sport train je buiten in het Griftpark en kies je de training die bij je past. Mét hardlopen (Interval), zonder hardlopen (Core) of kort & intensief (Tabata). Voor 60-plussers hebben we de 60+ en er is ook een training voor alleen mannen (MEN-only).
Kies een training die aansluit bij jouw doelen en verleg je grenzen. Ga steeds een stapje verder. De groepen zijn klein waardoor je aandacht van de professionele coach krijgt. De coach let goed op jouw houding en hoe je beweegt.

Materialen
We gebruiken veel ons eigen lichaamsgewicht maar ook materialen zoals een medicijnbal en/of Spark (een gele ovale bal). Verder doen we veel oefeningen op de mat, dan lig je in ieder geval droog.

 

Het verhaal achter Spark Sport

Spark Sport is in 2012 opgericht door sport- en levensstijl coach Mickey Pigeaud. Mickey geeft zelf een aantal trainingen, maar bij Spark Sport zijn er meerdere ervaren coaches. Maak kennis met ze! Ben je nieuwsgierig naar het verhaal en motivatie Mickey? Lees verder>>

Samenwerkingen

Met Spark Sport werken we graag samen met (regionale) partners zoals fysiotherapeuten, voedings- / gewichtconsulenten en huisartspraktijken. We hebben onder andere samenwerkingen met:

Fysiotherapie Merelstraat
Behandeling op maat. We bekijken uw klachten in de totale samenhang en balans van met elkaar samenwerkende spier- en gewrichtsketens. Onze Mulligan-mobilisatiemethode is zeer effectief bij o.a. acute sportblessures als verzwikkingen, verdraaiingen of bij vastzittende gewrichten.

   


Balans – Heleen Rijken
voeding- & gewichtsconsulent

× WhatsApp ons