Spark Sport bied je bewust en verantwoord sporten in de buitenlucht. Met kleine groepen (max 10 personen) onder kundige begeleiding. Wij brengen en houden mensen bewust in beweging, zonder blessures. Zodat je fit wordt, blijft en je kracht behoudt. We zorgen ervoor dat je maximaal resultaat bereikt met de oefeningen. Of je nu “sparkt” voor lichamelijk onderhoud of juist werkt aan een nieuw doel. Het gaat om joú en wat jou motiveert om te bewegen. Kortom Spark Sport staat voor persoonlijk, kwaliteit, uitdaging, sportiviteit, energie, kundigheid en natuurlijk ook plezier.

Jouw training op maat

Bij Spark Sport train je buiten in het Griftpark en kies je de training die bij je past. Mét hardlopen (Interval), zonder hardlopen (Core) of kort & intensief (Tabata). Kies een training die aansluit bij jouw doelen. De groepen zijn klein waardoor je aandacht van de professionele coach krijgt. De coach let dan ook goed op jouw houding en hoe je beweegt. Na de training is er nog even tijd samen met je coach, wat te drinken en/of een stuk fruit. Zo kun je nog nét even die laatste vraag stellen.

Geen blessures

Voor de trainingen is een gele ovale bal – de Spark – ontwikkeld. Deze wordt, naast het eigen lichaamsgewicht, gebruikt om de oefeningen mee uit te voeren. De Spark verlicht en ondersteunt de oefeningen waardoor spierpijn zoveel mogelijk voorkomen wordt. Daarbij kun je denken aan buikspieroefeningen die zonder Spark lage rugpijn kunnen veroorzaken. De oefeningen met de Spark zijn vaak met twee personen. Het werkt motiverend en het is ook leuk om samen een oefening tot het einde toe vol te houden.

Het verhaal achter Spark Sport

Spark Sport is in 2012 opgericht door sport- en levensstijl coach Mickey Pigeaud. Mickey geeft zelf een aantal trainingen, maar bij Spark Sport zijn er meerdere ervaren coaches. Maak kennis met ze! Ben je nieuwsgierig naar het verhaal en motivatie Mickey? Lees verder>>

× WhatsApp ons