Spark Sport bied je bewust en verantwoord sporten in de buitenlucht. Wij brengen en houden mensen bewust in beweging, zonder blessures. Zodat je fit wordt, blijft en je kracht behoudt. We zorgen ervoor dat je maximaal resultaat bereikt met de oefeningen. Of je nu “sparkt” voor lichamelijk onderhoud of juist werkt aan een nieuw doel. Het gaat om joú en wat jou motiveert om te bewegen. Kortom Spark Sport staat voor persoonlijk, kwaliteit, uitdaging, sportiviteit, energie, kundigheid en natuurlijk ook plezier.

Jouw training op maat

Bij Spark Sport train je buiten in het Griftpark en kies je de training die bij je past. Mét hardlopen (Interval), zonder hardlopen (Core) of kort & intensief (Tabata). Kies een training die aansluit bij jouw doelen. De groepen zijn klein waardoor je aandacht van de professionele coach krijgt. De coach let dan ook goed op jouw houding en hoe je beweegt.

Het verhaal achter Spark Sport

Spark Sport is in 2012 opgericht door sport- en levensstijl coach Mickey Pigeaud. Mickey geeft zelf een aantal trainingen, maar bij Spark Sport zijn er meerdere ervaren coaches. Maak kennis met ze! Ben je nieuwsgierig naar het verhaal en motivatie Mickey? Lees verder>>

× WhatsApp ons