Spark Personal Training

Je hebt een doel. Afvallen. Of juist specifiek werken aan je kracht. Conditie. Snelheid.
Én je wilt zeker weten dat je het volhoudt. Dan zoek je maatwerk voor je lijf. En iemand naast je die weet waar hij het over heeft. Van BMI tot loopschoen en motivatie tijdens een druilerige dinsdag.

Ik? Een personal trainer?

Dat klinkt inderdaad een beetje als voer voor BN’ers. Vergeet die term.
Ik ben voor jou gewoon Mickey en ik help je graag jouw persoonlijke doel te behalen. In een paar weken, of gedurende langere tijd.
Personal trajecten zijn vaak mooie trajecten, waarin ik iemand naar dat ene punt op de horizon toe zie groeien.
Dus ja, een personal trainer is ook iets voor jou!

Wat doe je dan?

Afhankelijk van jouw doel ga ik met je aan de slag. Een nulmeting (BMI, vetpercentage, gewicht, fitheid, bloeddruk en lenigheid) is een goed begin en een belangrijke leidraad voor de training.
Daarna? Dan pakken we de agenda’s om work-outs in de frisse buitenlucht in te plannen. Een afspraak met mij is eigenlijk gewoon een afspraak met je lijf.

Sorry, ik twijfel nog…

En dat is goed! Deze stap zet je ook niet zomaar via een klik op je muis.
Laten we gewoon eens afspreken. Kijken of het klikt. Horen wat je zoekt.
Koffie doen? Of een lunch bij het Griftpark?

Ik ben veel buiten aan het bewegen (that’s my job) maar als je me mailt hoor je snel van me: info@sparksport.nl.
Een Whatsapp-je kan natuurlijk ook: 06 51096201.

Ik zie je buiten!

Mickey Pigeaud

 

 

Je hoofd lekker leeg en je lijf vol energie!

Trainingen

Spark Sport heeft verschillende groepstrainingen. Effectieve trainingen voor je hele lichaam, maar elk met een andere intensiteit. Bij alle trainingen staat kracht centraal maar worden de accenten anders gelegd. Meer op core of conditie. De coach zorgt ervoor dat de oefeningen voor jou de juiste uitdaging hebben en bijdragen aan jouw (sport)doel. Of je nu ervaren bent of net start.

 

Core | stabiliteit & kracht
In deze training werk je aan je kracht, stabiliteit, coördinatie en balans. Een effectieve krachttraining voor je hele lichaam. Lees meer >>

 

Interval | kracht & conditie
In deze training werk je aan cardio en kracht. Het is een effectieve training voor je hele lichaam waar krachtoefeningen afgewisseld worden met cardio oefeningen zoals rennen of andere oefeningen waarbij je hartslag omhoog schiet. Lees meer >>

 

Tabata / Core tabata | korte, krachtige training
In de tabata training train je in 30 minuten je hele lichaam. De serie uitdagende oefeningen waarbij kracht en cardio wordt afgewisseld. Bij de Core tabata ligt de focus volledig op je Core en doen we geen jumps of hoge intensiteit oefeningen.Lees meer >>

 

Vitaliteit | kracht & flexibiliteit
In vitaliteit training werk je aan je kracht, balans, coördinatie en flexibiliteit. Het tempo ligt wat lager dan bij de andere trainingen waardoor het heel geschikt is voor mensen die lang niet gesport hebben, vanuit een blessure komen of die merken dat hun lichaam ouder wordt. Het is een effectieve training voor je hele lichaam waarbij we rekening houden met jouw lichamelijke uitdagingen.

 

65+ | kracht, balans & flexibiliteit
De 65+ trainingen zijn gericht op kracht, balans, coördinatie en flexibiliteit. Een effectieve training voor het ouder wordende lichaam Lees meer >>

 

Effectief kwartiertje
Een effectieve en efficiënte training met alleen eigen lichaamsgewicht, geschikt voor alle niveaus. Een kwartier gericht op buik, benen & billen en borst & rug. Een ideale training om het sporten weer op te starten of als aanvulling op je andere sporten.

Meld je aan voor de trainingen

× Stuur ons een WhatsApp