Personal coaching: intake en check up

Goed bewegen is één ding, een gezonde leefstijl aanmeten bestaat uit meerdere aspecten. Spark ondersteunt in het totale pakket, mits de deelnemer dit wil natuurlijk. Wil de deelnemer bij de hand genomen worden om zijn/haar levensstlijl aan te passen, dan is het Spark Personal Coaching met Intake en Check up-traject beschikbaar.

Bij de Intake, de eerste afspraak, wordt het gewicht, vet percentage, BMI en lenigheid van de deelnemer gemeten en geregistreerd. Het doel van de deelnemer wordt besproken. Dit kunnen intensieve en misschien soms wel confronterende gesprekken zijn. Want waarom lukt het niet die gezonde leefstijl toe te passen en vast te houden? Spark begeleidt het proces. Na deze intake is er ééns per kwartaal een check up, waarbij steeds de metingen worden uitgevoerd en de voortgang besproken.

Op die manier helpt Spark om in korte tijd de leefstijl blijvend te veranderen. De ervaring is dat al na 3 maanden sparken een fysieke en mentale verandering plaatsvindt. Na 6 maanden sparken zijn lichaam en geest gewend aan de nieuwe leefstijl en is deze ook goed vol te houden.

Meer info? Neem contact met op per mail: info@sparksport.nl of bel 088-2448800.

Door de check-up weet je precies waar je staat en bespreek je met de Spark-coach wat jouw doelstellingen zijn. Door hierover met elkaar in gesprek te gaan, kom je erachter welke training en activiteiten bij jou passen en bijdragen aan jouw te behalen doelen. Ik wilde sneller 10 kilometer kunnen hardlopen. Door een paar weken korte tabata’s sprint in te zetten in combinatie met 5 kilometer op snel tempo te lopen, heb ik op de Singelloop een persoonlijk record neergezet.

Caroline (37)

× WhatsApp ons