Met Spark Sport bieden wij verschillende beweegprogramma’s en een leefstijlprogramma aan. Bij de beweegprogramma’s staat bewust en effectief trainen centraal. Focus op (beginnen met) bewegen, kracht opbouwen en cardio. Kies een programma dat bij jou past! 

FitBoost

Een 8 weekse kick-start voor jouw lichaamskracht en fitheid met persoonlijke coaching, inclusief:

Een persoonlijke check-in waarin wij je leren kennen en je fysieke status analyseren.

  • Een persoonlijke training basishoudingen.
  • 8 weken, 2x per week trainen via livestream en/of het Griftpark met vaste coach.
  • Je bepaalt zelf je startmoment en de trainingen uit het rooster die je volgt, zodat je het kan inplannen wat voor jou werkt!

Prijs: € 129,-

Vitaliteit Beweegboost

Een  8 weekse kick-start voor jouw beweging en fitheid met persoonlijke coaching, inclusief:

  • Persoonlijke check-in waarin wij je leren kennen en je fysieke status analyseren.
  • Persoonlijk beweegplan.
  • Online-training basishoudingen.
  • 8 weken, 2x per week een Vitaliteit training via livestream en/of het Griftpark met vaste coach.
  • 8 weken, 1x per week een online mobiliteit training voor het stretchen van je spieren.
  • Je bepaalt zelf je startmoment en plant jouw eigen trainingen in ons rooster

Prijs: € 169,-

Vroege Vogels

Heb jij het gevoel dat je overdag uren te kort komt? Zit je (te) veel achter de computer nu met thuiswerken? Wil je meer energie en focus gedurende de dag? Doe dan mee met ons vroege vogel programma. Elke doordeweekse ochtend vroeg geven wij om 7.00 uur een training via livestream. In 30 minuten doe je een complete HIIT-workout met focus op kracht en conditie persoonlijk begeleid door een Spark Sport coach. Voor de motivatie, maar natuurlijk ook om je te coachen in de goede houding, je ademhaling en om je uit te dagen.

De coach geeft fysiek de training vanuit zijn eigen locatie en jij volgt de training realtime via Zoom in je eigen omgeving thuis. In een klein groepje train je bewust en effectief. Wij dagen je uit mee te trainen zodat je je energieker en fitter voelt!

Prijs:  3x per week € 65,- | 2x per week € 55,-

Spark Plus

Online (jaar)programma voor jouw positieve gezondheid.

Je wilt je fit en vol energie voelen. Sterk, gezond en voldaan. Vaak weet je wel wat goed voor je is. Maar het is zo lastig om gewoontes echt te doorbreken. Met Spark Plus werk je aan jouw positieve gezondheid, zetten we doelen en kom je in beweging voor veranderingen.

Alle veranderingen die je in gang wilt zetten, begint met een doel, een startpunt. Wat wil je veranderen en waarom? Zie het als een radarwerk, losse tandwielen die met elkaar samenwerken. Als alles soepel draait, voel jij je waarschijnlijk energiek en gelukkig! Welk tandwiel extra aandacht nodig heeft, of (nog) soepeler kan draaien, is afhankelijk van waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Met Spark Plus gaan wij jou coachen, inspireren en enthousiasmeren op jouw persoonlijke reis.

Er zijn verschillende mogelijkheden, bekijk het programma.

× Stuur ons een WhatsApp