We staan klaar voor de volgende oefening de push-up. De coaches bij Spark staan erom bekend dat ze je uit blijven dagen… dus Rafael zegt: “Voor iedereen die normaal de push-up op de knieën doet: doe de volgende 20 seconden op je tenen. Anders leer je hem nooit helemaal te doen. Al kom je maar één keer omhoog. Verleg je grenzen, als je blijft proberen kun je er over een tijdje met gemak zes achter elkaar.”

‘Ok, daar zit wat in denk ik. Overgehaald! Ik doe braaf wat me gezegd wordt.
Wonder boven wonder, blijk ik heel goed in staat complete push-ups uit te voeren.
Ik ben dus sterker dan ik dacht….!

Diversiteit in de trainingen en diversiteit van coaches maakt dat ik nu al bijna een jaar een Sparkie ben. Corona bracht ook diversiteit: van samen in het park naar thuis op de mat. En al was het even wennen, ik ben van beide vormen gaan houden. Ook is er door Corona meer lesaanbod. En dus “Spark” ik me suf. Ik haal ineens de vijf keer met gemak en dat doet mijn lichaam goed. Behalve als ik met manlief buiten bij een vuurtje te veel wijntjes heb gedronken. Dan draai ik me zaterdag- of zondagochtend toch nog een keertje om.

Dat is ook goed voor jezelf zorgen. Connecten met degene die je liefhebt. En maandag dan weer zonder gezeur op de mat en gáán!

Gonny

 

Over Gonny
Ik train nu meer dan een jaar bij Spark. Sinds een paar jaar heb ik te maken met ernstige hormoonklachten en merk ik hoe belangrijk het is voor mijn lichaam om te trainen. Zowel cardio als kracht. Een essentiele combinatie die mijn lichaam en geest sterk en gezond houdt. Ik begon met 1 keer per week een vitaliteitstraining. Langzaam werd ik steeds fitter en nu volg ik met veel plezier Tabata trainingen. Momenteel rond ik de opleiding tot leefstijl coach af en ook hier merk ik bij mijn cliënten hoe belangrijk het is om zowel lichaam als geest in beweging te houden en te sterken. Tot bij de trainig!

 

 

× Stuur ons een WhatsApp