Spark Sport Senior FIT
In 6 weken tijd stap voor stap meer bewegen!

Ontdek in 6 weken hoe je energieker, fitter en sterker wordt! De 65+ trainingen bij Spark Sport zijn gericht op kracht, balans, coördinatie en mobiliteit. Structureel bewegen én trainen heeft een zeer gunstig effect op je dagelijkse activiteiten. Het vergoot je gezondheid en vitaliteit en heeft een positieve uitwerking op je bloeddruk, botdichtheid, coördinatie, spiermassa en ook je mentale gezondheid!

Wat houdt SENIOR FIT in?
– 6 weken lang train je live (online) met onze coach (1 of 2 x per week);
– Je traint op jouw moment volgens ons rooster (online en/of park);
– Wekelijks een opname buikspierkwartier & stretching beschikbaar;
– Persoonlijke coaching.

Voor wie?
Iedereen vanaf 65 jaar (alle niveaus kunnen instappen).

Kosten:
1x per week: 50 euro // 2x per week: 70 euro
Gratis: intake en beweegcheck

Klik op onderstaande button om je in te schrijven of stuur ons een email info@sparksport.nl of WhatsApp bericht op 06-18919031.

In train 2x per week en voel dat mijn spierkracht duidelijk is toegenomen en mijn evenwicht is verbeterd. Het is een goede stimulans om met veel enthousiasme verder te gaan en stap voor stap die coördinatie, balans en spierkracht nog verder te verbeteren.
Marlot (78)

Door 2x per week meet te doen met de Spark Sport trainingen voor de 65+ heb ik afgelopen zomer tijdens een 11-daagse wandelvakantie geen last gehad van pijnlijke knieën wat vroeger wel het geval was! Ook het herstel van mijn spieren aan het eind van de dag verliep goed. De trainingen hebben dus een duidelijk effect gehad op het plezierige verloop van mijn wandelingen en vakantie!
Milja (77)

In diverse sportscholen liep ik tegen beperkingen aan. Ik heb een kunstknie en mijn linkerarm en schouder zijn gevoelig, waardoor
ik moet oppassen met wat ik doe. Ik ben zo blij dat ik in de buitenlucht kan bewegen. Ik bouw kracht op, merk een groot verschil op mijn
balans en stabiliteit. En ik durf weer te fietsen. Dat geeft me weer een enorm gevoel van vrijheid.
Yasmin

× Stuur ons een WhatsApp