Spark Plus: een online programma voor jouw positieve gezondheid 

Je wilt je fit en vol energie voelen. Sterk, gezond en voldaan. Vaak weet je wel wat goed voor je is. Maar het is zo lastig om gewoontes écht te doorbreken. Met Spark Plus werk je aan jouw positieve gezondheid, zetten we doelen en kom je in beweging voor veranderingen.

Jij wilt je leven zo optimaal mogelijk met energie en voldoening inrichten. JIJ als uniek individu. Want elke behoefte is voor iedereen anders.
Op het gebied van voeding, bewegen, slapen maar ook voldoening en ontspanning.

Alle verandering die je in gang wilt zetten, begint met een doel, een startpunt. Wat wil je veranderen en waarom? Zie het als een radarwerk, losse tandwielen die met elkaar samenwerken. Als alles soepel draait, voel jij je waarschijnlijk energiek en gelukkig! Welk tandwiel extra aandacht nodig heeft, of (nog) soepeler kan draaien, is afhankelijk van waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Met Spark Plus coachen, inspireren en enthousiasmeren wij jou op jouw persoonlijke reis.

De volgende thema is:  

  • Oktober/ november 2021: Zelfzorg
    Zoals het woord al zegt is zelfzorg letterlijk voor jezelf zorgen. Met een drukke agenda, baan, een gezin en een druk gevuld leven is dat niet altijd makkelijk. Zelfzorg is voor iedereen anders. Voor de een houdt het in dat je meer en/ of beter wilt slapen, de ander probeert gezonder te eten, wil meer sporten of eindelijk eens aan die hobby beginnen. Waar jouw focus ook ligt, zelfzorg komt altijd op hetzelfde neer: zo voor jezelf zorgen zodat je je fysiek en mentaal goed voelt. Met dit thema onderzoek je waar jouw behoefte ligt. Wat laat je liggen en hoe kun je dit op een eenvoudige manier gaan invoegen in je leven. Workshop donderdag 28 oktober 2021: 20.00 -21.30 uur (ovb)


Hoe werkt het?
Spark Plus is een online programma met verschillende thema’s. Je kiest het thema (één of meerdere) dat je interessant vindt. Elk thema starten met een begeleide – online – workshop. Na de kick-off ontvang je wekelijks (of vaker) inspiratie door middel van een filmpje, opdracht, quote en/of een challenge. Ook delen we tips in de speciale Spark Plus community waar je ook zelf jouw ervaringen kan delen. Wat werkt (of niet?), hoe voel je je en waar loop je tegenaan?

Wat kost het?
> 3 thema’s: 39 euro
> 2 thema’s: 29 euro
> 1 thema: 19,95 euro

Vind je het lastig om te bepalen aan welke thema’s je mee wilt doen? Doe het stap voor stap! Je kan altijd later besluiten om deel te nemen aan een extra thema. Een los thema kost 19,95 euro voor 6 weken inspiratie.

Inschrijven:
Ben jij klaar voor jouw persoonlijke reis naar positieve gezondheid? Klik hier om je in te schrijven >>
Heb je gekozen voor een paar losse thema’s? Dan nemen we na je inschrijving contact met je op met de vraag aan welke thema’s je mee wilt doen.  

Meer informatie? 
Wil je meer informatie, heb je vragen? Stuur een mail naar Caroline via caroline@sparksport.nl of bel / App op 06 – 81788320.

 

× Stuur ons een WhatsApp