Vroege Vogel 

Sta eerder op om te sporten!

Heb jij het gevoel dat je overdag uren te kort komt? Zit je (te) veel achter de computer nu met thuiswerken? Wil je meer energie en focus gedurende de dag? Doe dan mee met onze vroege vogel challenge. Elke doordeweekse ochtend vroeg geven wij om 7.00 uur een training via livestream. In 30 minuten doe je een complete workout met focus op kracht en conditie persoonlijk begeleid door een Spark Sport coach. Voor de motivatie, maar natuurlijk ook om je te coachen in de goede houding, je ademhaling en om je uit te dagen.

De coach geeft fysiek de training vanuit zijn eigen locatie en jij volgt de training realtime via Zoom in je eigen omgeving thuis. In een klein groepje train je bewust en effectief. Wij dagen je uit mee te trainen zodat je je energieker en fitter voelt!

Schrijf je gratis in voor een proeftraining >>  

Blij na de proeftraining met deze vroege vogel workout? Probeer het een maand uit. 

Wil je eerst meer informatie? Stuur ons een WhatsApp berichtje op 06 – 18919031 of mail naar info@sparksport.nl.

 

 

3x per week volg ik de vroege tabata trainingen via livestream. Het opstaan is even lastig, maar het geeft mij veel energie, voel me fitter en ik bouw kracht op. Het is kort, krachtig en effectief. 

Meta

Deze vroege training is echt een gezonde start van de dag. Ik voel me zowel mentaal als fysiek echt lekkerder!

Iris

Ik wilde graag 3x in de week trainen om mijn energie weer terug te kijken na 2 maanden ziek te zijn geweest. De enige optie was om er een vroege ochtendtraining bij te plannen. In het begin moest ik daar echt niet aan denken. 7 uur? Veel te vroeg maar ik wilde terug naar mijn oude energie niveau dus ben het gewoon gaan doen. Na een maand met 3 keer per week trainen en gezonder eten ( geen suikers meer) kwam de energie terug. Nu sta ik met gemak om kwart voor 7 op en sta ik om 7 uur klaar in de tuin. Heerlijk. Soms lijkt het wel de shampoo reclame. De hele dag stuiter ik door het huis en heb energie te over. Echt heerlijk om de dag mee te starten.

Pien

“Doordat ik nu vanuit huis werk, kan ik mijn commuting tijd veel gezonder inrichten door mee te doen met de vroege vogels. Daarna een vers sapje en ik ben klaar voor de week! Tijd die ik normaal kwijt was geweest aan zitten…”

Olga

Ik ben altijd al een ochtendmens geweest, maar om nu te gaan sporten direct als ik wakker word? Ik ga op dat tijdstip echt niet naar een park om een training te volgen. Maar sinds Spark de trainingen via Zoom aanbiedt, volg ik 3x per week een vroege tabata training. Ik merkte direct het verschil. Meer energie en focus. Maar ook meer vrije tijd en rust in de avonden en het weekend. Ik hoef mezelf niet meer druk te maken om tussen het spitsuur met de kinderen ook nog mijn eigen trainingen te plannen. 

Caroline

× Stuur ons een WhatsApp