Weer sporten na herstel

Weer zelfstandig sporten mét persoonlijke aandacht

Vanuit huis of buiten in het Griftpark

Je bent aan het herstellen van een ziekte of blessure en je wilt na hulp uit (para) medische kant (weer) gaan deelnemen aan regulier sportaanbod. Maar waar kan je beginnen? Loop je niet te hard van stapel, welke oefeningen kan ik dan doen en word ik wel goed begeleid?

Bij Spark Sport begrijpen we heel goed dat die volgende stap naar zelfstandig sporten spannend kan zijn is. Wij vinden het belangrijk dat jij je veilig en vertrouwd voelt om weer te gaan trainen. Bij Spark Sport train je onder persoonlijke begeleiding in een kleine groep. Thuis in je eigen omgeving of in het Griftpark in Utrecht.

Unieke SPARK methode
SPARK heeft een unieke trainingsmethode waarmee je op een laagdrempelige manier maar bewust en effectief traint. Altijd in kleine groepjes waarbij persoonlijke aandacht, motivatie centraal staat in onze coaching.

– De training volg je online via Zoom of buiten in het Griftpark (Utrecht)
– De coach geeft fysiek de training
– Je wordt begeleid in de uitvoering van oefeningen, houding en ademhaling. De oefeningen worden – waar nodig – aangepast op het individu.
– Je wordt tijdens de training gemotiveerd en uitgedaagd.

De trainingen duren 45 minuten en zijn een effectieve workout voor je hele lichaam, waarbij we rekening houden met lichamelijke kracht en uitdagingen van het individu. Met onze aanpak coachen wij je in een paar weken tijd naar een trainingsritme dat je volhoudt!

Meer informatie
Wil jij meer informatie over onze unieke methode? Neem contact op met Mickey Pigeaud via info@sparksport.nl of bel 06 18919031.

× Stuur ons een WhatsApp