Spark zakelijk ONLINE

Met persoonlijke aandacht werken aan een fit en gezond lichaam vanuit huis

Je wilt je collega’s ondersteunen om zich fit en energiek te voelen. Structureel bewust, verantwoord en effectief trainen. Door het thuiswerken is er snel minder beweging. Terwijl bewegen het allerbelangrijkste is wat je kan doen om je fit te voelen.

Unieke SPARK methode
Bij Spark train je bewust en effectief. Altijd in kleine groepjes waarbij persoonlijke aandacht, motivatie centraal staat in onze coaching.

  • De training volg je online via Zoom vanuit je eigen locatie (huis, tuin, balkon, park).
  • De coach geeft fysiek de training vanuit eigen locatie.
  • Je wordt begeleid in de uitvoering van oefeningen, houding en ademhaling. De oefeningen worden – waar nodig – aangepast op het individu.
  • Je wordt tijdens de training gemotiveerd en uitgedaagd.

De trainingen (30 of 45 minuten) zijn een effectieve workout voor je hele lichaam, waarbij we rekening houden met jouw lichamelijke kracht en uitdagingen. Met onze aanpak coachen wij je in een paar weken tijd naar een trainingsritme dat je volhoudt!

Soorten trainingen
Spark heeft verschillende soorten trainingen. Bij alle trainingen staat kracht centraal maar worden de accenten anders gelegd. Meer op core of conditie. Van HIIT tot aan 60+ trainingen maar ook Mobility voor meer rekken & strekken en Ademhaling & ontspanning.

Met Spark lukt het!
Je komt in beweging, wordt zowel fysiek als mentaal fitter. Je krijgt meer energie door je met ons te focussen op je kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, coördinatie en balans.

Voordat je van start gaat leren we je kennen in een persoonlijke check-in. We analyseren je fysieke status en je krijgt een training basishoudingen. We houden ons YouTube kanaal up-to-date om je houdingen op je eigen moment te kunnen verbeteren. Je kiest uit het rooster jouw training(en) en schrijft je in via de Spark Sport App. En vlak voor de training sturen we je de link als reminder via whatsapp.

Wat onze leden zeggen:

“Het is laagdrempelig maar zeer effectief. In korte tijd heb ik zoveel meer kracht opgebouwd.”

“Ik vind het heel prettig om vanuit thuis te sporten. Je bent geen tijd kwijt én je kan meteen weer door als je klaar bent. De keuze uit diverse tijden wanneer het jou uitkomt is heel fijn! De trainingen zijn voor mij perfect, ik kan elke oefening volhouden maar wordt ook echt uitgedaagd in mijn spierkracht.”

In een paar weken tijd is het me gewoon gelukt om structureel 2 dagen in de week te trainen. De persoonlijke aandacht, motivatie én energie van de coaches maken echt het verschil!

’s ochtends vroeg zelf trainen doe ik écht niet! Doordat je weet dat de coach er voor je is, ga ik ook!

“De online-trainingen zijn makkelijk in te plannen. Laagdrempeliger dan naar een sportschool of een training in een park, het kost je gewoon minder tijd. Daardoor lukt het me nu om 3x in de week trainen, iets wat ik al langer wilde, maar nooit lukte.”

“Ik voel me mentaal als fysiek zoveel lekkerder!”

“De trainingen worden op een prettige manier live door de coach gegeven. Die corrigeert en ziet precies wat en hoe ik het doe. Daarbij komt ook de ademhalingstechniek aanbod. Iets wat ikzelf heel prettig vind, want ik realiseerde me dat ik vaak verkeerd ademde of mijn adem vasthield.”

“Ik realiseerde mij dat ik wel voldoende beweeg, maar spierkracht trainen is wel een ander verhaal. Ik merk dat mijn kracht, maar ook balans en coördinatie beter worden. Iets waar ik in het dagelijks leven profijt van heb.”

 

Over Spark
Spark is in 2012 opgericht door sport- en leefstijl coach Mickey Pigeaud. Ontstaan vanuit de behoefte om mensen bewust en effectief te laten bewegen in de buitenlucht. Als één van de eerste buitensport aanbieders startte ze in het Griftpark in Utrecht. Met de juiste begeleiding en coaching. Naast de trainingen buiten, is er – sinds Corona – ook een groot online aanbod. Met dezelfde kernwaarden.

Het team coaches is uitgegroeid naar 7. Inmiddels staat de teller op meer dan 30 trainingen per week. De eerste al om 7.00 uur ’s ochtends voor de Vroege Vogels. En naast het structureel dagelijks bewegen worden leden via Spark Plus ook ondersteund op het gebied van voeding, stress, slaap & ademhaling.

Meer informatie
Wil jij meer informatie over Spark Zakelijk Online? Neem contact op via 06 – 18919031 of mail naar info@sparksport.nl.

× Stuur ons een WhatsApp