Zakelijk

Wilt u ook medewerkers faciliteren om (meer) te gaan bewegen? Spark Sport doet dit laagdrempelig en eenvoudig met clinics. Na kantoortijd, of liever tijdens de lunch? De keuze is aan u. Ondersteun het sporten en maak het onderdeel van uw bedrijfscultuur. Samen sporten werkt goed voor de teambuilding, medewerkers zien elkaar in een andere omgeving.

Sport geeft energie! Door het aanbieden van clinics maken medewerkers kennis met een (andere) sport. Daarmee blijft het reguliere sporten leuk, worden ze uitgedaagd, gaan ze net een stapje verder. Of als ze nog niet actief sporten worden ze (hopelijk) enthousiast om meer te gaan bewegen. Clinics zijn toegankelijk voor ieder sportniveau, van beginner tot en met gevorderde sporters.

U kunt zelf kiezen welke clinic u wilt aanbieden. Een clinic duurt 6 weken (1x trainen per week). Dus één per 6 weken of misschien juist wel meerdere tegelijkertijd. Of ieder kwartaal een andere sport. Gemiddeld kunnen 10 tot 12 medewerkers meedoen aan 1 clinic.

Denk daarbij aan Bootcamp, Kickboksen, Cross Circuit,High Intensity Interval Training (HIIT), Hardlopen (evt icm een evenement), Krachttraining, Bewust Hardlopen, Yoga en/of Pilates. Wilt u zelf graag een sport toevoegen? Laat het ons weten en dan gaan wij het regelen!

Waarom zakelijk trainen met Spark Sport?

  • Spark Sport regelt alles. De locaties, materialen en natuurlijk de trainers. De clinics vinden plaats op een locatie naar keuze. Buiten vlakbij kantoor of binnen bij een sportschool of in een gymzaal (afhankelijk van de clinic).
  • Spark Sport biedt je medewerkers bewust en verantwoord sporten (in de buitenlucht). Met kleine groepen onder professionele begeleiding.
  • Spark Sport staat voor kwaliteit, uitdaging, sportiviteit, energie, kundigheid en natuurlijk ook plezier.

Spark Sport kan u ook helpen bij het enthousiasmeren van uw medewerkers. Door gerichte interne communicatie.


Meer informatie:

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via 088-2448800 of stuur een e-mail naar info@sparksport.nl.

× WhatsApp ons