Spark Sport heb ik opgezet vanuit de filosofie dat we een basis trainingsprogramma aanbieden voor diegene die heel bewust kiest voor een verstandig en goed bewegingsprogramma. Eindelijk een beweegpatroon wat je kan volhouden en structureel blijft doen. Want dat is de key. Je lichaam heeft maar 1 ding echt nodig, structuur en regelmaat. Ik probeer het ook altijd zo uit te leggen. Je hebt houvast nodig, je gewrichten en spieren hebben nodig dat je ze consequent een beweegprikkel geeft. Eigenlijk is het net als tandenpoetsen, dat ga je toch ook niet af en toe wel en af en toe niet doen?

Het Spark trainings aanbod zorgt voor een goede basis voor een sterk en fit lichaam. De basis om blessurevrij of pijnloos te kunnen blijven doen wat je leuk vindt. Denk aan ravotten met je (klein)kinderen, klussen in je huis, mooie vakantietochten maken en vooral genieten van de simpele dingen in het leven zonder pijntjes.
Maar naast bewegen speelt ook voeding en een bewuste levensstijl een belangrijke rol om te leven zonder die pijntjes…. Om je lichaam en geest fit te houden is het belangrijk dat je bewust en gezond leeft. En dat betekent niet dat je al die gezellige momenten links moet laten liggen maar dat je wel af en toe stil staat wat prioriteit heeft. Plan je sportmomenten in en wijk daar niet vanaf, maar plan ook je rust momenten in. Het lekker in je vel zitten geeft energie waardoor je meer kan bereiken. Zowel zakelijk als privé.

Ik wil je uitdagen om naast bewust te bewegen ook goed voor je lichaam en geest te zorgen.

Probeer eens een andere sport, laat je inspireren over een gezonde levensstijl en/of pak je ontspanning. Schrijf je in voor een clinic! Denk aan een kickboks clinic, goed voor fun, kracht, conditie en zelfvertrouwen of een heerlijke Yoga in de buitenlucht, Hardloopclinic of leer meer over je Hormonen in balans.

Doe mee en plan het in je agenda!

Met fitte groet, Mickey

× Stuur ons een WhatsApp